Zašto volimo BABĒ preparate za čišćenje lica?

Sadržaj teksta

Zato što su bezbjedni i adaptirane pH vrijednosti!


Kako mi to u BABĒu čistimo lice!? Jednostavno, a fantastično!

Dva su ključna proizvoda:

BEBEMICELARNA VODA pH 6,5: Čisti lice bez ispiranja, pogodna je za sve tipove kože, čak i za najosetljiviju. Aktivni sastojak je prebiotik koji pogoduje ravnoteži mikrobioma, a čak 97% aktivnih sastojaka vode su prirodnog porijekla. Micelarna voda obogaćena je i umirujućim kompleksom (aloja, kamilica,bisabolol, alantoin) – 0.25%, biljnim derivatima, glicerinom 2.50%,prebiotikom 1% i  betainom 1%

 

UMIRUJUĆI MICELARNI GEL pH 5,5: čisti lice i ispira se, takođe je pogodan za sve tipove kože, uključujući i najosjetljiviju, ali idealan za mješovitu kožu i za vas koji više volite pjenasti gel za čišćenje. Sadrži umirujuće aktivne sastojke koji čiste lice bez iritacije kože.

bebeInače, BABĒ je španski brend kojem farmaceuti vjeruju od 1990 godine, i to nije bez razloga! Osnovan je od strane dva farmaceuta koji su tražili efikasna rješenja za stvarne probleme kože. Proizvode koje bi, prije svega, preporučili svojim sestrama, roditeljima, komšijama ili prijateljima. Zapravo, svim onim ljudima do kojih im je najviše stalo. Do danas je srž BABĒ proizvoda ista, a potvrdu za svoj kvalitet dobili su i međunarodno, distribuirajući se u 55 država širom svijeta.

Ukratko, riječ je o proizvodima formulisanim prema najvišim farmaceutskim standardima sa posebnim osvrtom na bezbjednost kože i to cijele porodice.

Brend BABĒ karakterišu:

  • Isključivo ulja biljnog porijekla
  • Sindet – higijenski proizvodi
  • Adaptirana pH vrijednost
  • Visoka podnošljivost kože
  • Dermatološka testiranost

U Tea Medica apotekama dostupne su četiri linije proizvoda brenda BABĒ:

  • za tijelo,
  • njegu lica,
  • za djecu i
  • sunčani program.

Pakovanja su izdašna, formule prilagođene svim tipovima kože sa posebniim osvrtom na osjetljivu, suvu i atopičnu kožu, pa se tako u okviru linija mogu pronaći uljani proizvodi za kupanje i njegu tijela, šampon protiv tjemejače za djecu i pedijatrijske emolijentne kreme za osjetljivu i atopičnu bebinu kožu.

Trenutno je u fokusu sunčani program za djecu i odrasle. Preparati visoke zaštite poput transparentnih sprejeva i fluida za kožu sa običnim i toniranim nijansama, svakako su nešto za čim tragaju suštinski ljubitelji ljetnje sezone.

NAJNOVIJI TEKSTOVI
Mycoseb-baner-300x300px
INSTA-2-1536x1536
Mycoseb-baner-300x300px3