Paste sa posebnom namenom

Sadržaj teksta

Aloe fresh linija obuhvata zubne paste posebne namene na bazi aloje, australijskog čajevca i ekstrakata biljaka koje smiruju upaljene desni, jačaju zubnu gleđ i sprečavaju pojavu karijesa.


Zahvaljujući dodatku kitosana koji deluje kao pufer i sprečava razvoj bakterija, one imaju produženo, retard, delovanje i do 8h nakon pranja zuba. Aloe fresh zubne paste su organskog porekla, ne sadrže veštačka sredstva za beljenje, veštačke boje i arome, kao ni natrijum-fluorid. Ne sadrže vodu kao rastvarač za aktivne sastojke već im se u toku izrade dodaje nerazblaženi sok aloje. Obojene su prirodnim hlorofilom i aromatizovane etarskim uljem mente. U liniji Aloe fresh imamo nekoliko različitih zubnih pasti, posebne namene, za negu zuba i desni.

Aloe Fresh Sensitive je pogodna za osetljive zube i upaljene desni. Zahvaljujući biljnim ekstraktima jača gingivu, sprečava krvarenje desni i smanjuje osetljivost zuba.

Aloe Fresh SMILE za prirodno beljenje zuba sadrži prirodne, biljne silikate koji nežno izbeljuju zube bez oštećenja gleđi. Sadrži mikrogranule sa etarskim uljem mente za besprekorno svež dah.

Aloe Fresh Crystal Mint sa kristalima mentola i kitosanom ima produženo (retard) delovanje jer podiže pH usne duplje nakon jela, zaustavlja razvoj bakterija i stvaranje plaka i na taj način pruža jaku zaštitu od karijesa i izuzetno svež dah.

Posebno mesto u ovoj liniji proizvoda pripada homeopatsko kompatibilnoj zubnoj pasti Aloe fresh Whitening. Ova zubna pasta sa mikrogranulama, sadrži odabrane biljne ekstrakte koji uklanjaju mrlje nastale konzumacijom kafe, crnog čaja, cigareta i crvenog vina. Biljni ekstrakt islandskog lišaja sprečava nastanak karijesa, neguju zubnu gleđ i vraćaju belinu vašim zubima.

Obzirom da ne sadrži mentol, fluoride, parabene, veštačke boje ni arome ovo je jedina zubna pasta na našem tržištu koja je kompatibilna za upotrebu tokom homeopatske terapije. Mogu je koristiti i deca već od predškolskog uzrasta. Osim umirujućeg i protivupalnog dejstva aloje, ona sadrži ekstrakt žalfije, likviricije, ksilitol i ekstrakt islandskog lišaja. Islandski lišaj ima jako antibakterijsko dejstvo i prirodno je sredstvo za beljenje zuba.

ALOE FRESH SPREJ za osveženje daha predstavlja dopunsku negu usne duplje ali blagotvorno deluje i na bolno i upaljeno grlo, ublažava tegobe prehlade i promuklost. Deluje anti­septički i neutrališe bakterije. Sadrži aloju, ulje čajevca, ekstrakt grejpfruta i kitosan koji povećava pH usne duplje i tako inhibira rast bakterija.

ALOE FRESH SPREJ ne sadrži alkohol ni potisni gas.

Ovi proizvodi se mogu nabaviti u svim apotekama i drogerijama.

Aloe Fresh Sensitive je pogodna za osetljive zube i upaljene desni.

Zahvaljujući biljnim ekstraktima jača gingivu, sprečava krvarenje desni i smanjuje osetljivost zuba.

Aloe Fresh

NAJNOVIJI TEKSTOVI
baner-em-sporiji
CG-19-INSTA-696x696