Politika privatnosti za korisnike ’’Newsletter’’ i posetioce sajta

Zašto treba da dam pristanak da nastavim sa primanjem ’’Newsletter’’ pisma od agencije Pharma Medica putem e-maila?

Mi želimo da budemo sigurni da i dalje želite da primate naš ’’Newsletter’’. Zbog toga Vas molimo da potvrdite da li želite da nastavite da primate e-mailove od nas u skladu sa nastupajućom EU uredbom za lične podatke.

Šta su marketinške poruke?

Marketinške poruke koje Vam šaljemo mejlom mogu se odnositi na nove farmaceutske proizvode i nove usluge na tržištu za koje smatramo da Vas mogu interesovati.

Koje podatke prikupljamo o Vama?

Kada date pristanak na primanje našeg ’’Newsletter’’ i marketinške poruke, potrebno je da ostavite svoje lične podatke: ime i prezime i svoju e-mail adresu. U obavezi ste da navedete istinite i potpune podatke. Agencija Pharma Medica neće snositi odgovornost za  bilo koju štetu usled dostavljanja nepotpunih i netačnih podataka.

Da li delimo Vaše kontakt podatke sa drugim organizacijama?

Mi ne delimo Vaše lične podatke sa trećim stranama za njihove lične marketinške svrhe. Sve marketinške poruke se šalju sa naše adrese. Međutim, mi Vas možemo  obaveštavati o posebnim ponudama trećih strana u nekim o naših poruka.

Da li pratimo ponašanja posetilaca na sajtu?

Takođe, prikupljamo podatke o ponašanju posetilaca pri korišćenju našeg sajta i druge tehničke podatke koji nisu lične prirode, a koji nam omogućuju da učinimo Vaše posete sajtu Pharma Medica lakšim i da Vas prepoznamo kada se sledeći put vratite na naš sajt.

Kako štitimo Vaše lične podatke?

Agencija Pharma Medica štiti Vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, upotrebe i otkrivanja i u tu svrhu koristi tehnička rešenja za zaštitu ličnih pdataka, koja se svakodnevno unapređuju.

Ako dam pristanak, da li mogu kasnije da se odjavim?

Da, Vi uvek kontrolišete Vaše izbore i možete da se odjavite sa naše ’’Newsletter’’ liste kada kliknete na link Odjava, koji se nalaz u svakom našem mejlu.

Kada sam dao pristanak, da li mogu da proverim svoje lične podatke koji su uneti?

Da, kad god želite, možete da pristupite linku ’’Moj nalog’’ koji se nalazi na našem sajtu i