Sprečite prevremeni gubitak kose

Sadržaj teksta
Dr. A. Klenk, vodeći doktor istraživačkog tima Dr.Kurt Wolff

Gubitak kose je jedan od najvećih problema sa kojim se suočavaju milioni muškaraca širom sveta. Terapiju androgenetske alopecije čine lekovi, hormonska supstitucija i hirurški zahvati (transplantacija). Pošto svako od pomenutih rešenja nosi neke od rizika i problema, nemački doktori i farmaceuti iz kompanije Dr.Wolff su eksperimentalno i klinički dokazali da je moguće sprečiti prevremeno opadanje kose, a tajna je u kofeinu!

Kofein se dokazao kao agens koji se uspešno suprotstavlja negativnom dejstvu testosterona i hormona znanog kao CRH, koji vremenom dovode do atrofije folikula dlake i opadanja kose posebno kod genetski predisponiranih osoba. Alpecin C1 kofeinski šampon i Alpecin losion protiv opadanja kose sa visoko aktivnim kofeinskim kompleksom pospešuju aktivnost folikula i produžavaju rast dlake. Koren kose se aktivira već pri prvom pranju, a dlaka postaje gušća, jača i lakša za oblikovanje.

Vreme potrebno da kofeinski sistem dospe u folikul dlake iznosi dva-tri minuta, te stručnjaci preporučuju blagu masažu glave tokom pranja kose u tom vremenu, da bi efekat bio potpun. Najbolji efekat se postiže korišćenjem Alpecin kofeinskog losiona, koji se ne ispira i ima produženo dejstvo tokom 24 časa. Jednostavno se primenjuje, tako što se umasira u kožu temena jednom dnevno i posle svakog pranja kose.

Alpecin proizvodi su dermatološki prilagođeni tako da zadovoljavaju potrebe i najzahtevnije kose i kože temena a odlični efekti potvrđeni su brojnim kliničkim studijama na univerzitetu Jena, Hamburg-Ependorf i Berlinskoj univerzitetskoj klinici Charite. Proizvodi se mogu kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama.

Za ličnu analizu kose posetite sajt www.alpecin.co.rs

Istraživanjem sprovedenim među 1,2 miliona muškaraca potvrđeno je da 50% anketiranih muškaraca pati od prevremenog opadanja kose, a ¼ od peruti. Dr. Wolff Research razvio je šampon koji rešava oba problema istovremeno: Alpecin Double Effect, kofeinski šampon protiv opadanja kose i peruti. Aktivne supstance, salicilna kiselina i oktanopiriks, čine idealnu kombinaciju u borbi protiv peruti: nežno uklanjaju perut, imaju anti-inflamatorno i antimikrobno dejstvo, a uz sve to i snažan antioksidantni efekat. Perut nestaje i skalp počinje da se regeneriše.

Tada kofeinski kompleks počinje da deluje: u toku šamponiranja, već posle 2 minuta, visoko aktivni kofeinski kompleks (kofein, cink, vitamin A i niacin) prodire duboko u koren dlake, gde se zadržava 24 časa.

„Sa tretmanom treba započeti što pre, već kod prvih znakova opadanja kose,
tretman primenjivati redovno i tokom dužeg vremenskog perioda, ako želimo da bude uspešan“
Dr. A. Klenk, vodeći doktor istraživačkog tima Dr. Kurt Wolff

Istraživanjem sprovedenim među 1,2 miliona muškaraca potvrđeno je da 50% anketiranih muškaraca pati od prevremenog opadanja kose, a ¼ od peruti.

NAJNOVIJI TEKSTOVI
Probiotic-Daily-baner-300x600px-01
Thiomucase-2023-B2-poster-vertikalno-01-1
CG-19-INSTA-696x696 (1)