Napadnite fleke i pege!

Sadržaj teksta

Tamne fleke i sve više pega jedna su od posledica sunčanja i tipičan znak starenja kože. Sunce, naravno, nije jedini faktor stvaranja pigmentnih mrlja – snažan uticaj imaju i hormoni, pa su fleke veoma česte na koži tokom ili nakon trudnoće.


Najbolje vreme da počnete treman pigmentnih mrlja na koži je jesen, neposredno nakon sunčanja, kako biste imali što bolji efekat.

NeoStrata bionski krem za izbeljivanje

Hidrohinon je jedna od najpoznatijih supstanci za izbeljivanje kože, pa vam predlažemo jednu kremu na bazi ovog sastojka koja je pogodna i za osetljivu kožu: NeoStrata bionski krem za izbeljivanje sa SPF 15.

S upotrebom ove kreme izbleđuju diskoloracije poput fleka i pega različitog uzroka, od sunca ili hormona, a zaštitni faktor obezbeđuje bezbednu upotrebu čak i tokom leta. Glukonaton i laktobionska kiselina – iz grupe polihidroksi kiselina koje su nežne za kožu – nude snažnu antioksidativnu negu i sprečavaju stvaranje novih fleka.

Napadnite fleke i pege !NeoStrata hidrohinonski gel

Ukoliko imate masnu i aknoznu kožu, u tretman pigmentacija možete uključiti NeoStrata hidrohinonski gel, koji se nanosi noću, u tankom sloju, samo na pigmentacije. Kombinacija aktivnih sastojaka za izbeljivanje i alfa hidroksi kiselina doprineće ujednačenijoj boji tena, lepšoj i zdravijoj koži.

Proizvodi razvijeni od strane dermatologa

Svi NeoStrata proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, nisu komedogeni i ne sadrže boje i mirise. Razvijeni su od strane doktora dermatologa i već nekoliko decenija se uspešno koriste u terapiji različitih tipova i stanja kože.

• Kombinacija aktivnih sastojaka za izbeljivanje i alfa hidroksi kiselina doprineće ujednačenijoj boji tena, lepšoj i zdravijoj koži.

NAJNOVIJI TEKSTOVI
Probiotic-Daily-baner-300x600px-01
Thiomucase-2023-B2-poster-vertikalno-01-1
CG-19-INSTA-696x696 (1)