Prostasist® za zdravu prostatu i snažan libido

Sadržaj teksta

Prostasist® predstavlja idealan preparat za očuvanje zdravlja prostate i osnaživanju libida kod muškaraca.

Prostata je deo muškog reproduktivnog sistema, nalazi se ispod mokraćnе bešike, obuhvatajući početni deo mokraćnog kanala (uretre).

Sa godinama dolazi do uvećanja prostate (benigna hiperplazija prostate) i tokom starenja ona sve jače pritiska uretru i mokraćnu bešiku, pa dolazi do pojavljivanja prvih simptoma kao što su slabi mlaz ili učestali nagon za mokrenjem, ka oi smanjenja nivoa testosterona. Postojanje simptoma koji su povezani s nepravilnim funkcionisanjem donjeg dela mokraćnog sistema može da bude i znak za probleme s muškom potencijom i libidom.

Libido, u užem smislu, predstavlja zadovoljenje seksualnog nagona.

Kvalitet i nivo libida zavisi od različitih faktora i može da varira od osobe do osobe. Stres, savremen način života, izmenjen hormonalni status, konzumiranje alkohola, terapija određenim lekovima, prisustvo nekih hroničnih oboljenja, su samo neki od faktora koji utiču na stepen libida i zdravlje prostate.

Postoje prirodna rešenja, koja doprinose očuvanju zdravlja prostate i kvaliteta libida. Preporuka je da se koriste benefiti koprive, polena uljane repice, kore afričke šljive, biljnih sterola, cinka i selena u cilju unapređenja zdravlja zrelih muškaraca.

Kopriva i afrička šljiva su dobro poznati po svojoj ulozi u normalnom funkcionisanju prostate, zbog svog antioksidantnog dejstva i efekta na uspostavljanju fizioloških funkcija urogenitalnih organa, dok cink i selen, sa druge strane, utiču na održavanje normalnog nivoa testosterona u krvi i održavanju normalne spermatogeneze.

Ekstrakt polena uljane repice je takođe jedan od sastojaka koji je važan zbog svoje uloge u normalnom funkcionisanju prostate i očuvanju muškog zdravlja, zahvaljujući bogatom sadržaju biološki aktivnih komponenti kao što su belančevine, esencijalne aminokiseline, enzimi, koenzimi, lipidi, ugljeni hidrati, vitamini, minerali i dr.

Proizvod koji je objedinio sve ove prirodne komponente i pomaže normalnom funkcionisanju prostate, doprinosi normalnoj spermatogenezi i seksualnoj funkciji je Prostasist®    

Prostasist®  doprinosi i održavanju normalne koncentracije testosterona u krvi i pomaže u regulisanju nagona za mokrenjem.

Zahvaljujući prisustvu beta-sitosterola, koji imaju strukturu sličnu holesterolu koje telo proizvodi, Prostasist® poboljšava simptome uvećane prostate, te pomaže u očuvanju njene normalne funkcije.

Prostasist® predstavlja idealan preparat za očuvanje zdravlja prostate i osnaživanju libida kod muškaraca. Može da se primenjuje svakodnevno i to u dozama od dve kapsule ujutru, ili konzumiranjem jedne kapsule dva puta dnevno, ujutru i uveče.

Prostasist® za zdravu prostatu i snažan libido.

NAJNOVIJI TEKSTOVI
Prostasist-Statika-300x300px
CG-19-INSTA-696x696