Sinomarin® ENT sprej, pomoć za zapušen nos

Sadržaj teksta

Sinomarin® Plus Algae ENT s Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji olakšava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i temeljno čisti šupljinu nosa. Podstiče oporavak nakon endonazalne operacije, smiruje sluzokožu nosa i pomaže u zaštiti od infekcija i komplikacija.

Njegov jedinstveni sastav, s prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno delovanje osmozom i hipertonične morske vode (2,3 % rastvor NaCl-a) s dobro dokumentovanim svojstvima i korisnim delovanjem na sluznicu nosa ekstrakata morskih algi sadržanih u Algomer™ kompleksu.

Sinomarin® ENT je sprej s dinamičnim mlazom koji omogućuje temeljito čišćenje šupljina nosa, ispiranje krasta, sluzi i nakupljenih infektivnih agenasa, alergena, prašine i drugih nečistoća. Morska voda korištena za Sinomarin® ENT prikupljena je u zalivu Kankal, istočno od San Malo-a na samoj obali Bretanje u Francuskoj.

Zahvaljujući jedinstvenoj plimi koja se dešava svakog dana na Smaragdnoj obali, područje je poznato širom sveta kao izvor morske vode bogate mineralnim solima i elementima u tragovima.

Kvalitet morske vode kontinuirano se prati od strane francuskog istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade.

Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis.

Obe alge se odavno koriste u orijentalnoj medicini za unapređenje zdravlja i lečenje brojnih stanja, a na Dalekom Istoku redovno se koriste u ishrani.

Prilagođen za nazalnu primenu, Algomer™ kompleks se sastoji od mešavine prirodnih sastojaka algi, fikocijanina i niza kompleksa polisaharida, uključujući fukoidane. Ovi sastojci formiraju zaštitni sloj koji štiti sluzokožu nosa od virusa, bakterija i dr, pojačavajući pritom njenu prirodnu funkciju i pomažu u zaštiti od sekundarnih otorinolaringoloških infekcija.

Undaria pinnatifida i Spirulina platensis su alge koje se prikupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno Bretanje u Francuskoj.

Sinomarin® ENT se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lekovima za dekongestiju (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici, vazokonstriktori) ili u kombinaciji s njima kako bi se poboljšalo njihovo delovanje.

Sinomarin® ENT se preporučuje:

  • Za prirodno ublažavanje sinonazalnih simptoma, uključujući začepljenje nosa (nazalnu kongestiju), uklanjanje guste sluzi i u slučajevima rinosinuitisa
  • Za podsticanje oporavka nakon endonazalne operacije i mehaničko uklanjanje faktora koji mogu dovesti do sekundarne infekcije i drugih komplikacija
  • U slučajevima kada su lekovi za dekongestiju kontraindikovani (npr. Kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom, srčane bolesti, dijabetes)
  • Za poboljšanje dejstva dekongestiva.
NAJNOVIJI TEKSTOVI
Banner-Hemofarm-Presing
CG-19-INSTA-696x696
05-300x300