Bronchostop ® – Recite stop kašlju!

Sadržaj teksta

Bronchostop sirup je tradicionalni biljni lek koji sadrži ekstrakte timijana i korena belog sleza zahvaljujući kojima je efikasan kako kod suvog i nadražajnog tako i kod zrelog kašlja.


Pri izboru leka protiv kašlja, osnovno je odrediti da li je kašalj produktivan, praćen iskašljavanjem sluzi ili je suv, neproduktivan.

Nažalost, to ponekad i nije tako jednostavno, jer mnoge infekcije disajnih puteva, poput prehlade i gripa, počinju suvim kašljem koji nakon nekoliko dana može postati produktivan, praćen iskašljavanjem.

Biljni preparati kao što su ekstrakti napravljeni od timijana ili korena belog sleza imaju dugu tradiciju u simptomatskom lečenju kašlja.

Timijan ima sekretolitičko i spazmolitičko delovanje. Takođe, povećava aktivnost cilija u bronhijama i tako stimuliše iskašljavanje.

Koren belog sleza ublažava iritaciju grla i tako ublažava nagon za kašalj.

Bronchostop sirup prednosti

bronchostop

Velika prednost Bronchostop sirupa je mogućnost primene kako kod suvog, nadražajnog kašlja za njegovo smirivanje tako i kod produktivnog, za razređivanje sekreta i olakšano iskašljavanje.

Upravo zato Bronchostop je dobar izbor kada je teško odrediti vrstu kašlja.
Bronchostop sine sirup je tradicionalni biljni lek koji se koristi pri ublažavanju iritacije grla i pomažu pri iskašljavanju kod kašlja povezanog sa prehladom. Njihova primena zasniva se isključivo na dugotrajnoj upotrebi.

Bronchostop® SINE sirup sadrži biljne aktivne sastojke: ekstrakt herbe timijana i ekstrakt korena belog sleza.

  1. Kao ekspektorans razmekšava sluz;
  2. kao antitusik smanjuje nadražaj na kašalj.
  3. Ublažava suvi kašalj i olakšava iskašljavanje sluzi.

Bronchostop® SINE sirup ne sadrži šećer ni alkohol.

Prijatnog je voćnog ukusa, ukoliko je potrebno možete ga popiti pomešanog sa vodom, sokom ili toplim čajem.

Olakšava iskašljavanje sluzi i tako olakšava disanje.

Bronchostop® pastile

bron

Bronchostop® pastile, koriste kod produktivnog kašlja povezanog sa prehladom.

Bronchostop® pastile su pogodna formulacija za poneti, za sve osobe koje ne žele da ih kašalj ometa ili ograničava u različitim situacijama npr. na poslu, putovanjima, pri odlasku u bioskop/pozorište. Sadrže timijan i arapsku gumu. Timijan deluje kao ekspektorans. Arapska guma, osigurava lagano otpuštanje timijana.

NAJNOVIJI TEKSTOVI
05-300x300
CG-19-INSTA-696x696