Multi-Gyn FloraPlus gel, pomoć kod gljivičnih vaginalnih infekcija

Sadržaj teksta

Multi-Gyn FloraPlus je gel koji se koristi u terapiji i prevenciji gljivičnih vaginalnih infekcija. Primenom ovog gela ublažavaju se tegobe poput pojačanog vaginalnog sekreta, svraba, iritacije, crvenila i osetljivosti.


Toplo vreme je pred nama, stiže sezona bazena, jezera i mora…Za očuvanje vaginalnog zdravlja, lečenje ali i prevenciju ponovljenih infekcija kandide preporučujemo Multi-Gyn FloraPlus gel:

– održava ravnotežu vagine tako što sprečava dejstvo štetnih mikroorganizama a podržava razvoj korisnih laktobacila.

– dovodi pH vagine u optimalno stanje, bez rizika od nastanka rezistencije.

– Prebiotici u FloraPlus stimulišu razmnožavanje laktobacila i stvaraju optimalnu i prirodnu floru koja sprečava prekomeran rast neželjenih mikroorganizama, kao što je kandida.

Kod problema uzrokovanih vaginalnim gljivicama koristite tubu sa jednom pojedinačnom dozom pre odlaska na spavanje 5 dana uzastopno.

Za brzo olakšanje tegoba kao što je vaginalni svrab, iritacija, neprijatan miris i sekret primenite jednu pojedinačnu dozu iz tube uvek kada vas muče takvi simptomi.

Za sprečavanje vaginalnih problema (kao što su ponavljanje gljivične infekcije) i za zaštitu od vaginalnih problema dovoljna je jedna primena FloraPlus gela svaki treći dan.

Multi-Gyn Flora plus PharmaMedica

NAJNOVIJI TEKSTOVI
Urinal Pharmamedica
Biofeminn_300x300px
Urinal forte
image002 (1)