Biljno lekovito ulje Theresienoil-prva pomoć za rane i opekotine

Sadržaj teksta

Theresienoil prirodno biljno lekovito ulje je poznato po svojim izuzetnim lekovitim svojstvima još od srednjeg veka. Napravljeno je po jedinstvenoj drevnoj recepturi  od prirodnih ulja i čistih biljnih ekstrakata, prenošenoj  s generacije na genaraciju sve do današnjih dana kada je dobila  potvrde o visokoj efikasnosti. Kroz generacije naših predaka  negovala se tradicija primene prirodnih biljnih ulja za lečenje različitih problema sa kožom, rana i opekotina.

Prirodni sastojci i posebne esencije sadržane u ulju Theresienoil, stimulišu prirodnu sposobnost tela da se oporavi i izleči. Ulje dobijeno iz telećih masnih ćelija  stimuliše epitelizaciju i  regeneraciju kože, dok biljni sastojci iz  jabuke i divljeg luka deluju antiseptički, smiruju bol i ubrzavaju resorpciju hematoma. Zbog široke primene i potpuno prirodnog sastava Theresienoil prirodno biljno lekovito ulje uvek može biti pomoćnik kod povreda, kontuzija i raznih trauma. Biljno lekovito ulje ima jak analgetski i umirujući efekat  odmah nakon prve aplikacije. Rezultati su vidljivi u prvih 24 do 72h,  a potpuni oporavak kože zavisi od težine kliničke slike i kompletnog statusa pacijenta.

Istorija ovog melema započela je lečenjem opekotina kod dece iz sirotišta  zahvaćenog požarom, u malom selu u Tirolu. Monahinja Tereza „čuvarka“ tajne recepture, odlučila je da  svoje dugogodišnje iskustvo koje je stekla negovanjem brojnih nastradalih ljudi i dece,  prenese lekarima na odeljenju plastične hirurgije dečije bolnice u Insbruku, ponudivši domaće lekovito ulje kao terapiju. Prva klinička primena biljnog lekovitog ulja u tretiranju opekotina visokog stepena, kod 16.mesečnog deteta pod budnim stručnim okom lekara, dala je izuzetno uspešne rezultate i učinila Theresienoil „čudesnim darom za čovečanstvo“. Danas, 9.godina kasnije lekovito biljno ulje Theresienoil nastavlja da zadivljuje lekare, farmaceute izuzetnim rezultatima u tretiranju akutnih, hroničnih rana, opekotina visokog stepena, raznih hirurških, ginekoloških, estetskih i kozmetičkih intervencija.

Potpuno prirodan sastav, bez prisustva parabena, dodataka konzervanasa i veštačkih mirisa, čine Theresienoil prvom preporukom u tretmanu narušenog integriteta kože pacijenata sa dijabetesnim stopalom, ulcus crurisom ili dekubitusom. Hronična rana koja teško i sporo zarasta, usled nedovoljne prokrvljenosti i oksigenacije, a neretko  pridružene i bakterijske infekcije predstavljaju veliki problem kako za pacijenta, tako i za lekare.

Theresienoil prirodno biljno lekovito ulje od skoro dostupno i na srpskom tržištu, zahvaljujući jedinstvenom sastavu i visokoj efikasnosti  predstavlja pouzdani spas za svakog od nas.

biljno ulje

NAJNOVIJI TEKSTOVI
Mycoseb-baner-300x300px
INSTA-2-1536x1536
Mycoseb-baner-300x300px3